پلتفرم آموزشی مشاوره ای مدرسه زندگی در سامانه مرکز تماس راهنما با کمترین هزینه و در سریعترین زمان ممکن انواع ثبت نام های کنکور،انتخاب رشته تحصیلی ،ثبت نام انواع دانشگاه های دولتی، شبانه و روزانه،دانشگاه پیام نور و دانشگاه آزاد را انجام می دهد.
سازمان سنجش به عنوان مجری برگزار کننده کنکور سراسری هر ساله با انتشار اطلاعیه ای داوطلبان متقاضی این آزمون را از جزئیات مربوط به ثبت نام، برگزاری آزمون و اعلام نتایج آن مطلع می کند.
داوطلبانی که قصد ورود به رشته های با آزمون دانشگاه های سراسری (روزانه، نوبت دوم، غیرانتفاعی، پیام نور) و دانشگاه آزاد را دارند، می بایست فرم ثبت نام کنکور سراسری را از طریق سایت سنجش تکمیل کرده و خود را برای شرکت در این رقابت عظیم آماده نمایند.
با تغییراتی که طی چند سال اخیر در روند برگزاری کنکور سراسری داشتیم، بسیاری از داوطلبان برای ثبت نام در این آزمون دچار ابهاماتی هستند. به همین منظور در ادامه این مقاله به بیان جزئیات ثبت نام کنکور سراسری پرداخته ایم.
ثبت نام کنکور سراسری، صرفا به صورت اینترنتی و از طریق سایت سنجش به نشانی sanjesh.org انجام می شود. متقاضیان ورود به دانشگاه های سراسری و آزاد می بایست پس از آماده کردن مدارک لازم جهت ثبت نام کنکور سراسری، به سایت مذکور مراجعه نموده، پس از خرید کارت اعتباری ثبت نام و دریافت سریال ثبت نام، اقدام به تکمیل اطلاعات خود نمایند.
شرایط ثبت نام کنکور سراسری
شرکت در کنکور سراسری همانند سایر آزمون ها تابع شرایط و ضوابط خاصی می باشد. متقاضیان ثبت نام در این آزمون پس از مطالعه تمامی شرایط ثبت نام می بایست نسبت به تکمیل فرم ثبت نام خود اقدام نمایند. برخی از این شرایط عبارتند از:
شرایط عمومی شرکت در کنکور سراسری
- عتقاد به دین اسلام يا يكی از اديان مصرحه در قانون اساسی
- عدم دشمنی و مخالفت با نظام جمهوری اسلامی ایران
- نداشتن سابقه عضويت در سازمان های غيرقانونی، فراماسونری
- عدم احراز فساد اخلاقی
- عدم اعتياد به مواد مخدر
شرایط اختصاصی ثبت نام کنکور سراسری
1- داشتن یکی از مدارک دیپلم چهار ساله نظام قدیم، مدرک پیش دانشگاهی، مدرک کاردانی (فوق دیپلم)، دیپلم پایه دوازدهم نظام جدید
2- ثبت نام و ادامه تحصيل پذيرفته شدگان، در رشته هایی كه پذيرش آنان از نيمسال دوم سال آغاز می شود به شرط دريافت مدرک تحصيلی ديپلم نظام آموزشی جديد 6-3-3 و يا پيش دانشگاهی و يا مدرک كاردانی بلامانع می باشد.
3- پذيرفته شدگان دوره روزانه آزمون سراسری سال گذشته، در صورت ثبت نام و شركت در آزمون سراسری ، از شرکت در دوره های روزانه محروم بوده و منحصرا مجاز به انتخاب رشته در دوره های غير روزانه (نوبت دوم (شبانه)، دانشگاه آزاد اسلامی، پيام نور، غيرانتفاعی، پرديس خودگردان و مجازی) می باشند.
ثبت نام کنکور سراسری
تعداد زیادی از داوطلبان متقاضی شرکت در کنکور سراسری را سالانه دانش آموزان تشکیل می دهند. این دسته از افراد تاکنون در آزمون های سراسری شرکت نکردند بنابراین ممکن است با نحوه ثبت نام این آزمون آشنایی نداشته باشند. به همین خاطر در این قسمت به تعدادی نکات مهم در خصوص ثبت نام این آزمون اشاره می کنیم تا به راحتی با مطالعه این مقاله بتوانید تمامی مراحل ثبت نام در این ازمون را انجام دهید.
در مرحله اول حتما دفترچه ثبت نام را به طور کامل مطالعه کرده و سپس مدارک گفته شده برای ثبت نام از جمله عکس اسکن شده، شناسنامه و کارت ملی خود را آماده کنید.
در مرحله بعدی فرم پیش نویس ثبت نام کنکور سراسری را از انتهای دفترچه ثبت نام برداشته و تمامی بندها را مطابق این فرم در کاغذی به صورت جداگانه بنویسید تا زمان تکمیل فرم اشتباهی رخ ندهد.
سهمیه های کنکور سراسری یکی از بندهای فرم ثبت نام می باشد که تاثیر بسزایی در رتبه داوطلبان کنکور سراسری دارد. بنابراین مطالعه در خصوص نحوه تخصیص هر سهمیه و مشمولان سهمیه ها به شدت مورد تاکید می باشد.
آن دسته از داوطلبانی که در هر محله از ثبت نام تا اعلام نتایج نهایی کنکور سراسری، به اطلاعات ثبت نامی خود دسترسی ندارند، می توانند از طریق سیستم پاسخگویی سازمان سنجش اقدام به دریافت آنلاین شماره پرونده، شماره داوطلبی و کد رهگیری ثبت نام خود نمایند.
تمامی داوطلبان آقا موظف به مشخص کردن وضعیت نظام وظیفه شان هستند.
کارشناسان پلتفرم آموزشی مشاوره ای مدرسه زندگی در سامانه مرکز تماس راهنما آماده پاسخگویی به تمامی سوالات و ابهامات شما در خصوص ثبت نام کنکور می باشند. شما می توانید از طریق سامانه مرکز تماس راهنما با کارشناسان مجرب این مرکز مشاوره در ارتباط بوده و از تجربیات کارشناسان این مرکز مشاوره در زمینه مورد نظر خود استفاده نمایید.
ارتباط با متخصصان و مشاوران ثبت نام کنکور
تماس با تلفن ثابت از سراسر کشور
۰۲۱۷۰۷۰۵۸۸۲ – ۰۲۱۷۰۷۰۵۸۸۳